Skip to main content

Tratament laser parodontoza – chiar e rapid, eficient si fara durere? Parodontoza, cunoscută și sub numele de boala parodontală sau boala gingiilor, este o afecțiune inflamatorie care afectează țesuturile de susținere a dinților, cum ar fi gingiile, osul și ligamentele parodontale. Această afecțiune apare atunci când bacteriile se acumulează pe dinți sub forma plăcii dentare și tartrului, ceea ce duce la inflamarea și deteriorarea țesuturilor.

Simptome parodontoza

Simptomele parodontozei pot include:

 1. Sângerări gingivale în timpul periajului dentar sau a folosirii aței dentare.
 2. Gingii roșii, inflamate sau sensibile.
 3. Retracție gingivală sau retragerea gingiilor.
 4. Mobilitatea sau slăbirea dinților.
 5. Halenă persistentă sau gust neplăcut în gură.
 6. Formarea de abcese gingivale sau puroi în jurul dinților.

Este recomandat să mergi la un control la medicul dentist în cazul în care observi oricare dintre simptomele menționate mai sus sau dacă ai senzația că gingiile tale nu sunt sănătoase. De asemenea, este important să faci vizite regulate la stomatolog pentru a preveni și trata afecțiunile dentare în stadii incipiente, înainte ca acestea să devină mai grave și mai costisitoare de tratat.

Tratament laser parodontoza

Tratamentul laser pentru parodontoza este o metodă modernă și eficientă care folosește tehnologia laser pentru a trata inflamația și infecția gingiilor. Această procedură poate oferi mai multe avantaje față de tratamentul clasic, cum ar fi:

 1. Reducerea disconfortului și a durerii asociate cu tratamentul.
 2. Minimizarea sângerării gingivale și a inflamației postoperatorii.
 3. Promovarea vindecării mai rapide a țesuturilor afectate.
 4. Sterilizarea și eliminarea bacteriilor din zonele afectate.
 5. Conservarea țesuturilor sănătoase din jurul dinților.

Tratamentul laser pentru parodontoza poate fi o opțiune excelentă pentru cei care caută o abordare mai confortabilă și mai eficientă în tratarea acestei afecțiuni. La clinica stomatologică Bucuresti Impladent, echipa de medici specialiști utilizează tehnologia laser de ultimă generație pentru a trata parodontoza și pentru a ajuta pacienții să își recâștige sănătatea gingiilor și să prevină pierderea dinților. Așadar, nu ezita să consulți un medic specialist pentru a afla mai multe despre beneficiile tratamentului laser pentru parodontoza și pentru a-ți recăpăta un zâmbet sănătos și strălucitor!

Alte servicii recomandate de la clinica stomatologica Impladent:

Descoperă tratamentul revoluționar pentru parodontoza la Impladent! Cu tehnologia avansată a laserului, scapi de inflamații și infecții gingivale fără disconfort sau durere. Ai parte de:

🌟 Ultra-eficiență: Tratamente realizate minim-invaziv pentru rezultate rapide și durabile.

💡 Tehnologie modernă: Beneficiezi de cele mai noi tehnologii, incluzând scanare 3D, microscopie și tratament laser de ultimă generație.

👨‍⚕️ Medici specialiști: Echipa noastră de medici cu peste 15 ani de experiență îți oferă îngrijire personalizată și de încredere.

🌿 Atmosferă relaxantă: Te așteptăm într-o clinică nouă, primitoare și relaxantă, unde confortul tău este prioritatea noastră.

Nu mai amâna tratamentul pentru sănătatea gingiilor tale! Contactează-ne la numerele de telefon sau prin WhatsApp pentru o programare sau mai multe informații. Impladent este alegerea ta pentru un zâmbet sănătos și strălucitor! 💫🦷 #Impladent #TratamentParodontoza #TehnologieLaser #ZâmbetSănătos

Site-ul folosește cookie-uri pentru a te asigura că beneficiezi de cea mai bună experiență web.