Skip to main content

Noua Eră a Zâmbetelor: Dinți Ficși în DOAR 24 de Ore cu 4/6 Implanturi

DINȚI FICȘI ÎN 24 ORE

Dinții ficși pe 4/6 implanturi

Dinții ficsi pe 4/6 implanturi reprezintă o soluție revoluționară pentru cei care suferă de lipsa dinților, probleme de MASTiCATIE sau alte afecțiuni dentare. Această procedură presupune ancorarea unui număr redus de implanturi dentare (4, 6 )în maxilar sau mandibulă, pe care se fixează in 24 ore o lucrare provizorie insurubata iar dupa 5/6 luni o lucrare definitiva.

Această opțiune este extrem de benefică pentru pacienți, deoarece oferă o soluție rapidă și eficientă pentru restaurarea funcționalității și aspectului danturii. Prin realizarea rapidă a procedurii și fixarea unei punți dentare fixe, pacienții pot recăpăta rapid abilitatea de a mesteca și zâmbi fără inhibiții.

De ce IMPLADENT?

Impladent, o clinică stomatologică cu experiență extinsă în implantologie, este o alegere ideală pentru cei care caută tratamente de calitate și rezultate durabile. Echipa noastră de medici specializați în implantologie oferă o atenție deosebită fiecărui pacient, asigurându-se că aceștia primesc îngrijire personalizată și soluții adaptate nevoilor lor specifice.

De asemenea, Impladent este recunoscută pentru turismul stomatologic, atrăgând pacienți din întreaga lume datorită serviciilor de înaltă calitate și prețurilor competitive. Prin intermediul implanturilor dentare fixe pe 4/6, pacienții pot beneficia de soluții durabile și estetice pentru restaurarea zâmbetului și îmbunătățirea calității vieții.

Avantajele tale la IMPLADENT
 • Plata in rate
 • Dantura completa in 24 de ore
 • Interventia NU DOARE
 • Osteointegrare rapida in organism
 • Solutii pentru pacienti cu osteoporoza, diabet si alte afectiuni ale sistemului osos
Avantajele sistemului dinți ficși în 24 ore:
 •  numar redus de implanturi dentare
 •  de cele mai multe ori nu necesita aditie de os (sunt evitate zone anatomice critice)
 •  lucrare provizorie fixa in 24 ore
 •  lucrare definitiva fixa insurubata ( verificarea si controlul lucrariei in timp se realizeaza foarte usor datorita sistemului de insurubare)

Dinți ficși în 24 ore cu ajutorul sistemelor ALL on 4 si ALL on 6 (FASTSMILE INNO; FAST&FIXED BREDENT)

Metoda permite inserarea a 4 sau 6 implanturi dentare in pozitiile stabilite in urma analizei imaginilor obtinute cu ajutorul computer tomografului, pe baza unei planificari in prealabil a interventiei de inserare a implanturilor dentare.

Este recomandata pacientilor care prezinta boala parodontala avansata, unde dintii au indicatii de extractii,purtatorilor de proteze, pacientilor edentati total.

Pentru reabilitarea arcadei dentare se foloseste un numar mic de implanturi dentare, de obicei 6 la arcada superioara si 4/6 la arcada inferioara.

Evoluția Zâmbetului Tău

Descoperă puterea unei transformări autentice prin galeria noastră de evoluții ale zâmbetului. Fiecare imagine vorbește despre o călătorie personală, de la îndoieli și temeri la bucuria și încrederea regăsite. Aici, la IMPLADENT , nu doar că ne dedicăm excelenței în îngrijirea dentară, dar ne străduim să redăm zâmbetele care să lumineze fiecare zi.

Vizualizând aceste transformări spectaculoase, sperăm să te inspirăm să faci primul pas spre zâmbetul pe care mereu l-ai visat. Fiecare poveste este un testament al angajamentului nostru față de arta restaurării dentare și a îmbunătățirii vieților. Permite-ne să fim parte din călătoria ta – de la un simplu vis la o realitate radiantă.

impladent pacienti reali la clinica stomatologica impladent pacienti reali la clinica stomatologica before and after
implanturi cazuri reale pareri impladent dinti ficsi implanturi cazuri reale pareri impladent

Dr. Seto Razvan, implantolog si fondator IMPLADENT

„Ca fondator al Impladent și cu o vastă experiență în implantologie, sunt dedicat să ofer pacienților mei cele mai avansate și eficiente soluții pentru restaurarea zâmbetului și funcționalității danturii. Cu o Competență certificată în implantologie și un Master în Implantologia Orală (Italia, Prof. TESTORI), împreună cu o diplomă în Implant Dentistry FGDP-UK  (Prof. DERMOT McNutty), am construit un cadru în care pacienții pot avea încredere că vor primi tratamente de cea mai înaltă calitate. La Impladent, ne angajăm să oferim fiecărui pacient o experiență personalizată și rezultate excelente.

Alegerea dintilor fixi pe 4/6 implanturi de la Impladent reprezinta alegerea unei solutii complete si eficiente pentru restaurarea zambetului si functionalitatii danturii. Cu o abordare rapida si precisă în servicii, beneficiati de o experienta vasta în implantologie, garantand rezultate de înaltă calitate. Asiguram o estetica impecabilă și o funcționalitate de lungă durată, iar prețurile competitive fac acest serviciu accesibil pentru toți cei care își doresc un zâmbet perfect.”

Părerile Clienților Noștri

Fiecare părere este o mărturie a angajamentului nostru profund față de excelență și satisfacția clienților. Îți împărtășim aceste povești nu doar ca dovadă a măiestriei noastre, ci ca sursă de inspirație pentru tine, care poate căuți curajul de a face primul pas spre transformarea proprie. Descoperă prin aceste testimoniale cum Impladent a fost o forță pozitivă în viețile multor persoane și cum te putem ajuta să-ți atingi și tu obiectivele.

Recomand cu încredere aceasta clinica,echipa este foarte amabila și numai cuvinte de lauda la domnul doctor Seto Razvan

Elena BucurClient

În cabinetul Impladent am reușit sa ma eliberez de teama de medicul stomatolog.Sunt deplin mulțumit de echipa și de materialele de înaltă calitate folosite. Recomand cu încredere.

Constantin RusuClient

Recomand cu drag, datorită dl. doctor Seto am o dantura perfectă la care am visat de o viață!Lucrare de implanturi pe ambele arcade fără nici un fel de durere a ieșit impecabilă.
Mulțumesc întregii echipei care este alături de dl. Doctor Seto, sunt profesioniști!

Flori VilcuClient

Sunt foarte încântată de tot ceea ce am parcurs in decurs de cateva luni, iar finalul a fost genial. Lucrarea pe implanturi , pe ambele arcade realizată de dl. Dr. Răzvan Seto
împreună cu echipa este extraordinară. Recomand negreșit. Mii de mulțumiri!

Raluca SavuClient

Mi-a plăcut experienta la clinica Impladent. Oamenii cu care am avut contact au fost profesioniști,empatica și răbdători. Recomand cu mare încredere clinica Impladent

Ion PatrulescuClient

Tarife Personalizate pentru Zâmbetul Tău Ideal

Alegerea soluției perfecte pentru zâmbetul dumneavoastră poate părea o provocare, dar noi suntem aici pentru a face acest proces cât mai simplu și transparent posibil. Înțelegem că fiecare zâmbet este unic, iar nevoile și dorințele variază de la o persoană la alta. De aceea, am conceput trei pachete de tarife, gândite să se potrivească fiecărui zâmbet, fiecărui vis și fiecărui buget.

Dinți ficși pe

4 implanturi

 • Consultație inițială și computer tomograf
 • Extracții gratuite (dacă e cazul)
 • Planificare digitală a înserării implanturilor dentare
 • Intervenția de inserare a 4 IMPLANTURI DENTARE INNO
 • Aplicare bonturi MULTI UNIT
 • Amprentare digitală
 • Aplicare lucrare fixă provizorie PMMA I (dupa 24 ore)
 • Reparatii lucrare provizorie incluse pe durata a 3 luni

9800 Lei

 

Dinți ficși pe

6 implanturi

 • Consultație inițială și computer tomograf
 • Extracții gratuite (dacă este cazul)
 • Interventia de inserare a 6 IMPLANTURI DENTARE INNO
 • Aplicare bonturi MULTI UNIT
 • Aplicare lucrare fixă provizorie PMMA dupa minim 24 ore de la interventie
 • Reparatii lucrare provizorie incluse

 

 

11500 Lei

 

Reabilitare totală pe

10 implanturi

(arcadă superioară + inferioară)

 

 • Consultație inițială și computer tomograf
 • Extracții gratuite (dacă e cazul)
 • Planificare digitală a înserării implanturilor
 • Interventia de inserare a 10 IMPLANTURI DENTARE INNO
 • Aplicare bonturi MULTI UNIT
 • Aplicare lucrare fixă provizorie PMMA dupa 24 ore de la interventie
 • Reparatii lucrare provizorie incluse pe durata a 3 luni

21000 Lei

Etape exacte pentru Dinti Ficsi in 24 de ore!

1. Consultatie, computer tomograf si realizarea planului de tratament in vederea inserari implanturilor dentare si o estimare de cost (devizul prezentat nu va suferi modificari pe toata durata tratamentului)

2. Realizarea programarii in vederea inserari implanturilor dentare
3. Faza chirurgicala
– anestezie locala
– extractii dentare
– inserarea implanturilor dentare
– amprentarea implanturilor pentru realizarea lucrarii provizorii

Inserarea implanturilor dentare se realizeaza fara ca pacientul sa resimta durere!

4. Faza protetica dupa 24 ore se ficseaza prin insurubare lucrarea provizorie

3. Lucrarea dentara definitiva – La 5-6 luni, in functie de caz. Aceasta se realizeaza din compozit, ceramica sau zirconiu.

Fa o programare acum! Cele mai bune servicii stomatologice!

Dinți ficși în 24 ore preț București

Prețul pentru dintii fixi în 24 de ore la Impladent poate varia de la un pacient la altul în funcție de mai mulți factori, cum ar fi complexitatea cazului, numărul de implanturi necesare, tipul de materiale folosite și necesitățile individuale ale pacientului.

Este important să se realizeze un prim consult pentru a stabili o fisa de tratament personalizată, care să reflecte necesitățile și obiectivele fiecărui pacient în parte. Acest consult inițial permite medicului stomatolog să evalueze starea generală a sănătății dentare a pacientului, să discute opțiunile disponibile și să ofere o estimare a costurilor asociate cu procedura.

Astfel, prin stabilirea unei fise de tratament personalizate încă de la început, se asigură că pacientul primește o îngrijire adecvată și că prețul reflectă în mod corespunzător necesitățile sale specifice.

Contacteaza-ne pentru o programare!

Zâmbește acum, plătește mai
târziu!

La IMPLADENT poți achita tratamentele în
rate, fără dobândă!

Site-ul folosește cookie-uri pentru a te asigura că beneficiezi de cea mai bună experiență web.