Skip to main content

Detartraj ultrasonic Impladent

Detartrajul ultrasonic este recomandat pentru:


    • Prevenirea bolilor gingivale: Detartrajul ajută la îndepărtarea plăcii dentare și a tartrului care se acumulează pe suprafața dinților și sub marginea gingivală. Aceste depozite pot duce la inflamație și infecție gingivală, cunoscute sub numele de gingivită și periodontită. Prin îndepărtarea acestor depozite, detartrajul ajută la prevenirea și tratarea acestor afecțiuni gingivale.


    • Combaterea cariilor dentare: Placa dentară și tartrul conțin bacterii care produc acizi care pot eroda smalțul dentar și pot duce la apariția cariilor. Detartrajul elimină aceste depozite și reduce riscul de carii dentare.


    • Îmbunătățirea igienei orale: Chiar și în cazul în care ai o igienă orală riguroasă acasă, pot exista zone greu accesibile unde se pot acumula placa dentară și tartrul. Detartrajul ajută la curățarea completă a acestor zone, asigurând o igienă orală optimă.

De ce să alegi un detartraj ultrasonic de la Impladent?

 

Detartrajul ultrasonic utilizează vibrații ultrasonice de înaltă frecvență pentru a descompune și îndepărta placa dentară și tartrul, oferind mai multe avantaje:

  • Vibrațiile ultrasonice descompun și îndepărtează mai eficient placa dentară și tartrul decât instrumentele manuale.
  • Detartrajul ultrasonic este mai puțin invaziv și mai confortabil pentru pacient decât metodele manuale, deoarece nu necesită presiune sau mișcări repetitive.
  • Deși detartrajul ultrasonic poate cauza uneori un disconfort minor, de obicei este mai puțin dureros decât metodele manuale, datorită vibrațiilor care ajută la descompunerea tartrului fără a aplica presiune suplimentară asupra dinților și gingiilor.
  • Datorită eficienței sporite, detartrajul ultrasonic poate oferi rezultate mai durabile, reducând riscul de acumulare ulterioară a plăcii dentare și tartrului.

Detartrajul ultrasonic este o opțiune excelentă pentru îndepărtarea plăcii dentare și tartrului, fiind mai eficient și mai confortabil decât metodele manuale. Este o parte esențială a igienei dentare preventive și poate contribui la menținerea sănătății gingiilor și a dinților în timp.

clinica stomatologica bucuresti, before and after clinica stomatologica bucuresti, before and after impladent
implanturi dentare impladent implanturi dentare impladent, before and after

Pret Detartraj Ultrasonic, doar la Impladent!

Detartraj ultrasunete + Airflow + Periaj Profesional

Detartraj ultrasunete + Periaj Profesional

Detartrajul ultrasonic este un procedeu avansat și eficient, utilizat în mod frecvent în cadrul cabinetelor stomatologice precum Impladent, pentru îmbunătățirea igienei orale și menținerea sănătății gingiilor și dinților. Acest procedeu implică utilizarea unui dispozitiv special numit scaler ultrasonic, care emite vibrații ultrasonice de înaltă frecvență pentru îndepărtarea eficientă a plăcii dentare și a tartrului de pe suprafețele dinților și gingiilor.

Unul dintre principalele avantaje ale detartrajului ultrasonic este eficiența sa sporită în îndepărtarea depozitelor dentare, comparativ cu metodele tradiționale. Această eficiență se datorează vibrațiilor ultrasonice care ajută la descompunerea și fragmentarea tartrului și a plăcii dentare, facilitând îndepărtarea lor fără a provoca disconfort major pacientului.

Pentru cine este recomandată această procedură? Detartrajul ultrasonic este recomandat pentru majoritatea pacienților care prezintă depozite de tartru și placa dentară pe suprafețele dentare. Este o procedură sigură și eficientă pentru îmbunătățirea igienei orale și prevenirea bolilor gingivale și a cariilor dentare. De asemenea, este benefică pentru pacienții cu gingii inflamate sau care prezintă sângerări gingivale, deoarece ajută la eliminarea factorilor iritanți din cavitatea bucală.

Pe de altă parte, detartrajul ultrasonic poate să nu fie potrivit pentru pacienții cu proteze dentare, implanturi dentare sau alte dispozitive dentare fixe sau mobile, deoarece vibrațiile ultrasunetei ar putea afecta integritatea acestor dispozitive sau ar putea provoca disconfort. În astfel de cazuri, medicul stomatolog poate recomanda alte metode de curățare și întreținere a igienei orale.

Site-ul folosește cookie-uri pentru a te asigura că beneficiezi de cea mai bună experiență web.