Skip to main content

Tratamentul cariilor cu Laser

Tratament carii – fara durere, rapid, cu grija, la cele mai bune preturi! Doar la Impladent! De ce sa alegi tratament carii de la Impladent?

  • Expertiză și experiență: Medicii stomatologi specializați în tratamentul cariilor cu ajutorul Laserului au cunoștințele și abilitățile necesare pentru a diagnostica și trata eficient diversele tipuri și stadii de carii.
  • Utilizarea tehnicilor moderne: La Impladent, medicii stomatologi folosesc tehnici și echipamente moderne, Laserul dentar, pentru tratarea cariilor, asigurând un tratament precis, confortabil și eficient.

Prevenirea complicațiilor: Tratamentul precoce al cariilor poate preveni complicații mai grave, precum infecții dentare, abcese sau pierderea dintelui.

Tratament carii eficient, doar la Impladent!

 

„La Impladent, ne angajăm să oferim tratamente dentare de cea mai înaltă calitate, iar prețurile noastre pentru tratamentul cariilor sunt competitive și transparente. Cu o abordare personalizată și tehnologie de vârf, ne asigurăm că fiecare pacient primește îngrijirea de care are nevoie pentru un zâmbet sănătos și strălucitor. Vă invităm să ne contactați pentru a afla mai multe despre opțiunile noastre de tratament și despre prețurile noastre competitive.” – Dr. Razvan Seto, medic stomatolog la clinica stomatologică Impladent.

implanturi cazuri reale pareri impladent dinti ficsi implanturi cazuri reale pareri impladent

Ce sunt cariile? Simptome carii

 

Cariile dentare sunt leziuni ale smalțului dentar cauzate de acizii produși de bacteriile prezente în placa dentară. Aceste bacterii metabolizează zahărul și carbohidrații din alimente, producând acizi care erodează smalțul dentar și pot duce la formarea cariilor.

Cariile nu provoacă durere în stadiile incipiente, deoarece smalțul dentar nu are terminații nervoase. Totuși, pe măsură ce caria progresează și afectează straturile mai profunde ale dintelui, cum ar fi dentina și pulpa, pot apărea simptome precum sensibilitate la rece, căldură sau dulce și durere la mestecare.

Tratamentul  cariilor cu Laserul, eficient, la Impladent!

 

Tratamentul cariilor constă în îndepărtarea țesutului afectat și umplerea cavitații rezultate cu un material de obturație, precum amalgamul, compozitul sau ceramica. În cazurile mai avansate, când caria a afectat nervul dentar, poate fi necesară realizarea unui tratament de canal pentru a salva dinte.

Este esențial să avem grijă de sănătatea dentară deoarece problemele dentare pot avea un impact semnificativ asupra calității vieții noastre. Durerea dentară și disconfortul asociat cu cariile pot afecta abilitatea de a mânca și de a vorbi corect, putând influența negativ starea noastră emoțională și relațiile sociale.

Un medic stomatolog care are grijă de sănătatea dentară pe termen lung poate să ofere îndrumare și tratament adecvat pentru a preveni și trata diversele afecțiuni dentare. Vizitele regulate la stomatolog pentru controale și igienizare orală sunt esențiale pentru a identifica și trata cariile în stadii incipiente și pentru a preveni complicații mai grave pe termen lung. De asemenea, o igienă orală adecvată, inclusiv periajul dentar regulat și utilizarea aței dentare, poate contribui la prevenirea apariției cariilor.

Site-ul folosește cookie-uri pentru a te asigura că beneficiezi de cea mai bună experiență web.