Skip to main content

Fațete dentare Premium

Fațetele dentare Premium de la Impladent sunt recomandate pentru a oferi soluții estetice și funcționale de înaltă calitate pentru îmbunătățirea aspectului și sănătății zâmbetului. Acestea sunt recomandate în următoarele situații:

  1. Corectarea defectelor estetice: Fațetele dentare pot fi utilizate pentru a acoperi imperfecțiunile dentare precum decolorările, petele, fisurile, spațiile între dinți sau dinții ușor strămbi, oferind un zâmbet mai luminos și uniform.
  2. Restaurarea dinților deteriorați: Dacă dinții sunt afectați de carii, eroziunea smalțului sau alte leziuni, fațetele dentare pot fi aplicate pentru a restaura forma, funcția și estetica dinților afectați, fără a necesita extracția acestora.
  3. Îmbunătățirea alinierii dentare: Fațetele dentare pot fi folosite pentru a corecta aspectul dinților ușor strâmbi sau inegali, oferind un aliniament mai uniform și atrăgător.
  4. Protejarea dinților sensibili: Fațetele dentare Premium de la Impladent pot oferi o barieră protectoare împotriva sensibilității dentare excesive, protejând dinții împotriva factorilor externi precum temperaturile extreme și alimentele acide.
  5. Îmbunătățirea funcționalității: Prin corectarea problemelor dentare și îmbunătățirea alinierii și formei dinților, fațetele dentare pot contribui la îmbunătățirea funcționalității masticatorii și a vorbirii.

Fațetele dentare Premium de la Impladent sunt recomandate pentru a oferi soluții personalizate și durabile pentru îmbunătățirea esteticii și sănătății zâmbetului, contribuind la restabilirea încrederii și a confortului în viața de zi cu zi.

De ce sa alegi Fatete dentare Premium de la Impladent?

 

Alegerea fațetelor dentare Premium de la Impladent aduce multiple beneficii ce vor îmbunătăți semnificativ stilul de viață și aspectul fizic al fiecărui pacient. Prin utilizarea celor mai avansate tehnici și materiale, fațetele dentare premium oferă un zâmbet impecabil, natural și durabil, ce contribuie la îmbunătățirea încrederii în sine și a aspectului fizic.

Astfel, pacienții vor experimenta o creștere a stimei de sine și vor avea mai multă încredere în interacțiunile sociale, profesionale și personale, îmbunătățindu-și în mod semnificativ calitatea vieții.

Alegerea fațetelor dentare Premium de la Impladent reprezintă o opțiune de vârf în domeniul esteticii dentare, oferind o soluție completă și durabilă pentru îmbunătățirea aspectului zâmbetului și a încrederii în sine a fiecărui pacient.

Fațetele dentare premium sunt realizate folosind cele mai moderne tehnici și materiale, astfel încât rezultatul final să fie un zâmbet impecabil și natural. Prin intermediul acestui tratament, pacienții nu numai că își vor îmbunătăți aspectul fizic, dar vor câștiga și o mai mare încredere în sine și o stima de sine crescută.

Aceste beneficii se reflectă în interacțiunile sociale, profesionale și personale, contribuind semnificativ la îmbunătățirea calității vieții.

dinti ficsi in 24 de ore, cea mai buna clinica stomatologica dinti ficsi in 24 de ore, pareri si preturi
impladent pacienti reali la clinica stomatologica impladent pacienti reali la clinica stomatologica before and after

Fațete dentare preturi

Fațetă ceramică presată E-Max

2000 RON

Fațetă ceramică “NO-PREPP”

1500 RON

„La Impladent, considerăm fațetele dentare premium nu doar ca pe o soluție estetică, ci ca pe o artă dentară ce transformă zâmbetele și viețile pacienților. Echipa noastră de medici specialiști stomatologi, cu o experiență vastă și o pasiune pentru excelență, aplică cele mai avansate tehnici și materiale pentru a crea fațete dentare personalizate, durabile și estetice. Ne angajăm să oferim fiecărui pacient un zâmbet impecabil și încredere în propria frumusețe, contribuind la o stare de bine și încredere în sine în fiecare zi.”

Dr. Razvan Seto – fondator Impladent

Site-ul folosește cookie-uri pentru a te asigura că beneficiezi de cea mai bună experiență web.