Skip to main content

Implanturi dentare Premium – ce sunt?

Implanturile dentare premium de la Impladent sunt soluții personalizate și de înaltă calitate pentru înlocuirea dinților lipsă. Acestea sunt fabricate din materiale biocompatibile și sunt proiectate pentru a oferi stabilitate, durabilitate și aspect natural. Echipa noastră de medici stomatologi specializați utilizează cele mai moderne tehnologii și tehnici avansate pentru a oferi pacienților rezultate excelente și un zâmbet frumos și sănătos pe termen lung. Implanturile dentare premium de la Impladent sunt soluția ideală pentru cei care doresc să își recâștige funcționalitatea și estetica dentară, beneficiind în același timp de confort și încredere în fiecare zâmbet.

Implanturi dentare  – Prețuri

 

Pentru implanturi dentare Premium, te invităm să ne vizitezi la adresa Calea Dorobanti 182, București, unde găsești un cabinet stomatologic modern și confortabil. La Impladent, ne preocupăm de eficiența tratamentelor, oferindu-ți proceduri minim-invazive și rezultate de calitate.

Beneficiezi de tehnologie de vârf, inclusiv scanare 3D, microscopie și laser, pentru tratamente precise și personalizate. Echipa noastră de medici specialiști, cu peste 15 ani de experiență, este dedicată să îți ofere cea mai bună îngrijire dentară.

Te așteptăm într-o atmosferă relaxantă și primitoare, într-o clinică nouă, unde te vei simți confortabil și vei primi îngrijirea de care ai nevoie pentru un zâmbet sănătos și strălucitor.

Implant INNO (Korea)

Alegerea unui implant INNO la Impladent oferă o soluție cost-eficientă pentru restaurarea danturii.

350 RON

Bont INNO

Optând pentru un bont INNO la Impladent, pacienții sunt asigurați că primesc o componentă esențială a implantului realizată cu materiale de înaltă calitate, la un preț accesibil.

50 RON

Bont Multi-Unit INNO

Bontul Multi-Unit INNO, disponibil la Impladent oferă o soluție versatilă pentru cazurile complexe care necesită mai multe unități dentare.

100 RON

Implant BioImplant (Italia)

La Impladent, implantul BioImplant fabricat în Italia oferă o alternativă de top pentru cei care caută materiale biocompatibile și de înaltă calitate.

400 RON

Bont BioImplant

Utilizarea unui bont BioImplant la Impladent, asigură pacienților că finisajul estetic al implantului va fi de neegalat.

50 RON

Bont Multi-Unit BioImplant

Bontul Multi-Unit BioImplant, este ideal pentru reconstrucțiile dentare complexe.

100 RON

Implant Intra-Lock (USA)

Alegerea unui implant Intra-Lock de la Impladent, înseamnă acces la tehnologie americană de vârf, cunoscută pentru inovație și rezistență.

500 RON

Sinus LIFT

Procedura de Sinus Lift realizată la Impladent, este o investiție în sănătatea și estetica danturii pe termen lung.

800 RON

Implanturile dentare sunt recomandate în diverse situații, inclusiv:

 

  • Pierderea unuia sau mai multor dinți: Implanturile pot înlocui dinții lipsă fără a afecta dinții adiacenți, oferind o soluție stabilă și permanentă.
  • Problemele deținerii protezelor dentare: Persoanele care au dificultăți în menținerea protezelor dentare sau care nu se simt confortabil cu ele ar putea beneficia de implanturi pentru o fixare mai sigură.
  • Restaurarea funcției de mușcare: Implanturile dentare restabilesc funcția de mușcare și mestecare a alimentelor, oferindu-vă posibilitatea de a mânca confortabil și de a savura alimentele preferate.
  • 4. Îmbunătățirea esteticii dentare: Implanturile dentare premium oferă un aspect natural și estetic, contribuind la îmbunătățirea aspectului zâmbetului și la creșterea încrederii în sine.
  • Prevenirea pierderii osoase: Implanturile stimulează osul maxilarului, ajutând la prevenirea resorbției osoase și menținând structura facială.

Implanturile dentare sunt recomandate de obicei persoanelor sănătoase care au o bună igienă orală și suficient os disponibil în maxilar. Un medic stomatolog va evalua fiecare caz în parte și va recomanda implanturile dentare în funcție de nevoile și condițiile individuale ale pacientului.

before cazuri reale impladent clinica stomatologica bucuresti
implanturi dentare premium la impladent implanturi dentare premium cea mai buna clinica stomatologica bucuresti
Site-ul folosește cookie-uri pentru a te asigura că beneficiezi de cea mai bună experiență web.