Skip to main content

Cauti pret implant dentar Bucuresti?

Dacă ești în căutarea unei soluții pentru înlocuirea dinților lipsă, implanturile dentare premium de la clinica stomatologică Impladent București sunt alegerea ideală. Situată în inima capitalei, pe Calea Dorobanți 182, clinica noastră oferă tratamente personalizate și de înaltă calitate pentru un zâmbet sănătos și strălucitor.

Implanturi Dentare Premium – Ce Sunt?

Implanturile dentare premium de la Impladent sunt soluții de înlocuire a dinților lipsă, realizate din materiale biocompatibile, concepute pentru a oferi stabilitate, durabilitate și un aspect natural. Echipa noastră de medici stomatologi specializați utilizează cele mai moderne tehnologii și tehnici avansate pentru a asigura pacienților rezultate excelente și un zâmbet frumos și sănătos pe termen lung.

Implanturile dentare premium sunt ideale pentru cei care doresc să își recâștige funcționalitatea și estetica dentară, beneficiind de confort și încredere în fiecare zâmbet.

Pret implant dentar Bucuresti

De ce să alegi Impladent?

La Impladent, ne preocupăm de eficiența tratamentelor și oferim proceduri minim-invazive într-un mediu modern și confortabil. Beneficiem de tehnologie de vârf, inclusiv scanare 3D, microscopie și laser, pentru a asigura tratamente precise și personalizate. Cu o echipă de medici specialiști, având peste 15 ani de experiență, suntem dedicați să oferim cea mai bună îngrijire dentară.

Prețuri Implanturi Dentare

La clinica noastră, oferim o gamă variată de implanturi dentare la prețuri accesibile. Iată câteva dintre opțiunile disponibile:

 • Implant INNO (Korea): 350 RON
 • Bont INNO: 50 RON
 • Bont Multi-Unit INNO: 100 RON
 • Implant BioImplant (Italia): 400 RON
 • Bont BioImplant: 50 RON
 • Bont Multi-Unit BioImplant: 100 RON
 • Implant Intra-Lock (USA): 500 RON
 • Sinus Lift: 800 RON

Te invităm să ne vizitezi la adresa Calea Dorobanți 182, București, unde vei găsi un cabinet stomatologic modern și confortabil. Te așteptăm într-o atmosferă relaxantă și primitoare, unde te vei simți confortabil și vei primi îngrijirea de care ai nevoie pentru un zâmbet sănătos și strălucitor.

Beneficiile Implanturilor Dentare

Implanturile dentare sunt recomandate în diverse situații, inclusiv:

 • Pierderea unuia sau mai multor dinți: Implanturile pot înlocui dinții lipsă fără a afecta dinții adiacenți, oferind o soluție stabilă și permanentă.
 • Problemele deținerii protezelor dentare: Persoanele care au dificultăți în menținerea protezelor dentare sau care nu se simt confortabil cu ele ar putea beneficia de implanturi pentru o fixare mai sigură.
 • Restaurarea funcției de mușcare: Implanturile dentare restabilesc funcția de mușcare și mestecare a alimentelor, oferindu-vă posibilitatea de a mânca confortabil și de a savura alimentele preferate.
 • Îmbunătățirea esteticii dentare: Implanturile dentare premium oferă un aspect natural și estetic, contribuind la îmbunătățirea aspectului zâmbetului și la creșterea încrederii în sine.
 • Prevenirea pierderii osoase: Implanturile stimulează osul maxilarului, ajutând la prevenirea resorbției osoase și menținând structura facială.

Implanturile dentare sunt recomandate de obicei persoanelor sănătoase care au o bună igienă orală și suficient os disponibil în maxilar. Un medic stomatolog va evalua fiecare caz în parte și va recomanda implanturile dentare în funcție de nevoile și condițiile individuale ale pacientului.

Pentru mai multe informații și pentru a programa o consultație, vizitează site-ul nostru Impladent.ro sau contactează-ne direct. Descoperă confortul și profesionalismul la clinica stomatologică Impladent și beneficiezi de tratamente fără durere și rezultate uimitoare într-un mediu primitor și curat. Programări disponibile acum pentru un zâmbet sănătos și strălucitor!

Site-ul folosește cookie-uri pentru a te asigura că beneficiezi de cea mai bună experiență web.